web analytics
Gostilna Kašman! Gostilna s tradicijo na Koroškem!

Gostilna Kašman nudi tudi storitev catering.

Hrano vam pripeljemo na željeno lokacijo, pripravimo pogrinjke in postrežemo.

Kdaj se odločiti za catering?

- Kadar želite praznovati doma, na vašem vikendu ali kje v naravi in se ne želite obremenjevati s kuhanjem hrane za vaše goste.

- Kadar hočete združiti uradno pogostitev in kasneje sproščeno druženje v obliki piknika, brez vožnje iz ene lokacije na drugo.

-Za catering, ki vam ga nudi gostilna Kašman se odločite tudi, če nočete imeti opravka s pomivanjem loncev, krožnikov, pribora…

-Catering je odlična izbira, če želite pred piknikom pogostiti vaše goste s kakšno enolončnico. Enolončnico vam v termo posodi pripeljemo, lahko pa jo prevzamete na lokaciji gostilne Kašman. Termo posodo lahko vrnete v naslednjih dneh.

-Če želite povabiti vaše goste na piknik, pa se nočete sami ukvarjati s pečenjem na žaru, vam gostilna Kašman nudi tudi pečenje na žaru na željeni lokaciji in postrežbo v obliki ruskega bifeja.

Kaj moram pripraviti preden prispe osebje gostilne Kašman?

- Pripraviti morate samo prostor kjer se bo hrana postregla. Torej klopi in mize za vaše goste. Mize lahko pogrnete, če pa nočete imeti opravka s pranjem prtov, vam tudi prte posodi gostilna Kašman.

- Pripraviti je potrebno še prostor, kjer bo improvizirana kuhinja. Potrebujemo samo majhen delovni pult in kakšno klop. Zaželen je prostor, ki je  ločen od prostora, kjer se hrana postreže.

Hrano lahko postrežemo tudi na prostem, skratka kjer koli želite.

Priporoča se gostilna Kašman!




Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.